Putte Poncho Deluxe – Smuk tweed Poncho til børn

Putte Poncho Deluxe er efterfølgeren til den originale Putte Poncho. Jeg har i denne opskrift valgt et helt anderledes garn for at få en tweed effekt, men så længe du får strikkefastheden til at passe kan du bruge hvilken som helst garn.

Jeg har brugt Lala Berlin Fluffy og Alpaca Storm fra Viking Design. Det er to helt fantastiske garner at arbejde med. Jeg har ligeledes i denne opskrift gjort halsen mere fluffy og ikke så tæt siddende som på den originale putte poncho og så er den strikket på pind 9. Der er ikke noget bedre end hurtige projekter

Derudover har jeg i denne opskrift valgt at lade den være syet sammen i siderne så knapperne kun er til pynt. Det gør den lidt mere anvendelig til ude leg, da den ikke går op i siderne.

Køb opskriften her  

Detaljer om Putte Deluxe af Stine Øster – 2-10 År – Fluffy/Alpaca Storm

 
Type Poncho
Størrelse 2-3/4-5/6-7/8-9/10 år
Mål Overvidde : 64-72-78-86-92 cm + kant til knapper
Længde : 41-45-49-53-57 cm
Materiale(r) Lala Berlin Fluffy fra Lana Grossa
Alpaca Storm fra Viking
Forbrug Lala Berlin – 2-4 nøgler
Alpaca Storm 2-4 nøgler
Strikkefasthed 10×10 cm 11 masker på pind 9 med en tråd af hver kvalitet
Pinde 9 mm.
Sværhedsgrad Let

 

Sådan fandt jeg på at strikke Putte Ponchoen Deluxe

Putte Ponchoen blev oprindeligt til da min datter gerne ville have en blød og luftig poncho hun kunne bevæge sig i, men dem der fandtes var enten strikket i noget krads garn, eller var ikke lige som jeg gerne ville have. Flere havde spurgt om ikke jeg havde noget til børn og så måtte jeg jo til pindende.

Den første Putte Poncho kom til i 2016 og er blevet solgt som strikkekit lige siden. Nu er det blevet tid til den opdaterede, Putte Poncho Deluxe, version med andet garn, nyt udtryk og ikke mindst mere luksus. Dette er Lala Berlin versionen, men kan som sagt strikkes i alle former for garn, så længe du overholder min strikkefasthed.

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse
Model: Maja Øster
Fotograf: Lennart Øster

1 kommentar

  1. Nej hvor er den bare sød. Jeg har allerede strikket den “gamle” putte poncho til 3 børnebørn, men denne her skal jeg da helt sikkert have på pindende inden længe

Leave A Reply

VIL DU HAVE OPSKRIFTER?

Vil du have mine opskrifter og designs direkte i din indbakke ? Så tilmeld dig herunder