Lala Tørklæde – Strikket i Lala Berlin garn

Jeg er vil med tørklæder. Særligt dem der lige snoes rundt flere gange. Da jeg så Lala Berlin’s nye lækre Fluffygarn måtte jeg straks til pindende og skabe mig et tørklæde præcis som jeg ville have det. Det kom der dette Lala Tørklæde ud af.

Jeg er fan af garnet og følelsen. Det er så lækkert blødt og alligevel er der hold i garnet. Det mest fantastiske er dog det lækre tweed look. Jeg brugte restgarnet til at lave kvasterne af. Endelig et tørklæde som jeg gerne ville have det

Køb opskriften her 

Detaljer om LaLa Tørklæde af Stine Øster i Lala Berlin Fluffy

 
Størrelse Onesize
Mål ca. 2 meter langt
Materiale(r) Lala Berlin Fluffy fra Lana Grossa
Strikkefasthed 10×10 cm 15 masker retstrik på pind 6
Pinde 6 mm.
Sværhedsgrad Let
Sprog Dansk

Lala Berlin garnet

Designeren der er mest kendt for sine maskinestrikkede tørklæder har nu sammen med Lana Grossa fremstillet nogle af de mest luksuriøse garner. Det er en helt anden kvalitet og alligevel ikke så dyrt som andre mærker. Man får nemlig en rigtig god løbelængde og tykkelse og du kommer faktisk ret langt på et enkelt nøgle.

Jeg er meget positivt overrasket over både hvor let det er at strikke, men også hvor godt det holder. Sådan et tørklæde her bliver udsat for lidt af hver. Mange af de andre jeg har strikket bliver trukket lange i løbet af kort tid. Jeg synes det her er rigtig fint og holder formen rigtig godt.

De har sammen udviklet flere garner som jeg glæder mig meget til at prøve. hvis kvaliteten er den samme som dette her får vi i hvert fald masser tørklæder hjemme hos mig.

Opskriften er super nem og enhver der kan strikke en karklud kan strikke dette tørklæde. 

2 kommentarer

 1. hejsa
  vil gerne se garn og tørklæde lala Berlin men kan ikke finde det på siden og når jeg vil købe kittet kommer det ikke frem
  hvad gør jeg galt

  • Hej

   Jeg har desværre ikke garnet mere, så det er kun opskriften du kan købe.
   Der findes dog forskellige forhandlere med Lala Berlin Fluffy

   God strikkelyst

Leave A Reply