Montreal – Luksus hue med stor pompon

Hjemmestrikkede huer er bare sagen ! Og når de så samtidig er dejlige bløde, så bliver det næsten ikke bedre. I denne opskrift har jeg brugt snydesnoninger, dvs. man skal ikke have en hjælpepind med og det gør det unægteligt lidt lettere at sidde med.

Faktisk er dette en hue uden så meget pjat, den er blød, med et smukt og nemt mønster og så er den elastisk så den bliver hvor den skal.

Den er strikket i dobbelt garn, så den bliver tæt og hurtig at strikke på tykke pinde.

Hvis du så samtidig pynter med en stor pom pom som er højeste mode, så har du et sikkert hit.

Pom pomér kan købes med trykknap, så de er lige til at tage af når de skal vaskes eller man kan have flere forskellige at skifte med. 

For mig er det en unisex hue, da farvevalget kan gøre den meget piget og drenget, så her er hele familien i år, både ung som gammel blevet udstyret med en Montreal hue i hver deres yndlingsfarve. Næste år finder jeg nok på noget nyt og spændende, men i år blev det familiens hue. Til vores mindste har jeg taget den en pind ned, så den kunne passe hendes hoved størrelse.   

Detaljer om Montreal Hue af Stine Øster – Onesize – Købeopskrift

StørrelseOnesize
Materiale(r)Viking Alpaca Storm
Forbrug2 nøgler Viking Alpaca Storm. evt. Pom Pom
Strikkefasthed 10×10 cm15 masker i mønster, let strakt.
Pinde6 og 7 mm.
SværhedsgradLet
SprogDansk

Jeg har brugt Alpaca Storm som er et ultra blødt garn fra Norske Viking-garn. Viking-garn er et af de firmaer som der ikke er så meget fokus på endnu i Danmark, men lur mig om de ikke er på vej, for de har så mange lækre garner og bliver ved at med at udvide i deres sortiment.

Strikkeekspert Stine Øster

Leave A Reply