Datapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på stineoester.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis i Data Centre, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere. Oplysninger indsamles udelukkende til brug for at behandle din ordre og såfremt du har valgt at modtage flere oplysninger om produkter fra stineoester.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem shoppen. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra PBS.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos stineoester.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Vi Registrerer den IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på stineoester.dk nyhedsbrev , således at man løbende modtager nyheder og anden information stineoester.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.