Putte Poncho – Det populære poncho til børn med knapper

Putte Poncho er en super anvendelig poncho til børn. Den er lavet helt enkel i et nemt struktur mønster og med runding forneden så der er plads til leg.

Jeg har valgt at lave den i Drops Air som er en dejlig varm og meget blødt garn, som med garanti ikke vil få de dejlige børn til at sige : det kradser 🙂

Det er strikket strikket i dobbelt Drops Air på pind 8, så det er et nemt og overskueligt projekt. Halsen er startet på pind 7 og så senere taget over på pind 8, for at få lidt hold i. 

Da jeg lavede den var det efter ønske af min datter, specifikationerne var meget præcise og ligetil  : varm, blød og lilla med knapper. 

Jeg gik straks igang og af pindende sprang Putte Ponchoen og den blev godkendt i første forsøg. 

Køb opskriften her 

Detaljer om Putte Poncho af Stine Øster – 2-8 år

 
Type Poncho
Størrelse 2(3-4)5-6(7-8) år
Mål Brystvidde : 68(74)80(86) cm + kant til knapper
Længde : 42(45)48(51) cm.
Materiale(r) Drops Air
Forbrug 5-5-6-6 nøgler Air
6 knapper på 20 mm.
Strikkefasthed 10×10 cm 11 masker med 2 tråde på pind 8
Pinde 7 og 8 mm.
Sværhedsgrad Let
Sprog Dansk

 

Den er designet lidt bred, da det skulle være et overgangs overtøj med en fleece trøje under.

Men kig på brystvidden inde du går igang , for hvis den skal være en hygge poncho er det ikke sikkert at du behøver den helt så bred, så du kan lave den en størrelse mindre og så bare holde længden.

Modellen hedder Putte fordi det er hvad vi kalder vores yngste datter.

Drops Air er et af de mest populære garner fra Drops, det har en løbelængde på hele 150 meter, hvor den normale længde er ca. 75 meter i denne garngruppe, så du får rigtig meget garn for pengene.  

1 kommentar

  1. Hanne Birgit Jakobsen on

    Hej
    Jeg købte i går (lørdag den 26. Februar 2022 kl. 15,52 faktura nr. 626-10542 jeg kunne desværre ikke lige udskrive mailen men kunne se den, jeg ville så finde den i dag for at udskrive opskriften så jeg kunne komme i gang med strikkeriet. Desværre kan jeg ikke åbne siden så jeg kan udskrive, og den er helt væk i mit system. Kan du hjælpe?

    Med venlig hilsen
    HAnne Birgit Jakobsen

Leave A Reply