Sismofyt – Et smukt og farverigt tørklæde

Sismofyt tørklædet  er et ud af tre tørklæder hvor jeg har ladet mig inspirere af mine yndlings bolsjer.

Sismofyt bolsjet smager ikke bare lækkert, det har også nogle helt fantastisk smukke farver og lige de farver fandt jeg i Drops Merino ex. fine.

Tørklædet er et langt aflangt tørklæde, der bliver smallere og smallere og til sidst afsluttes med en lille hæklet kant. 

Det snoes rundt om halsen og lægges fladt på brystet. 

De fleste af os kender det med at vores halstørklæder buler under jakken og gør at jakken er svær at lukke, det skulle gerne være slut med dette tørklæde, da det ligger fladt og måske kan du endda lade være med at lukke jakken helt til, så man kan se de smukke striber.

Køb opskriften her  

Detaljer om Sismofyt af Stine Øster – Merino Ex. Fine

Type Hue/Tørklæde
Størrelse Onesize
Mål 170 cm
39 cm på det breddeste sted
Materiale(r) Drops Merino Extra Fine
Forbrug 3 nøgler sort 02
1 nøgle pink 17
1 nøgle grøn 18
Pinde Jumperpind 6mm
Hæklenål 5mm
Sværhedsgrad Let

 

Jeg blev inspireret af sismofyt farverne, men alle ens yndlings farver kan bruges, det er bare om at lade fantasien få frit løb.

Nu når jeg sidder og skriver disse ord, så lader jeg også fantasien løbe lidt og jeg drømmer om et i blå farver, måske tone i tone som havet. Det er farligt at skrive om sine designs, man bliver jo så fristet. jeg ved at garnet findes i smukke blå farver, så mon ikke der snart kommer et mere på mine pinde.

Drops Merino Ex. fine er et lækkert Merino garn, der er rigtig dejlig blødt og kan vaskes i vaskemaskine ved 40 grader. Det strikkes normalt på pind 4, men jeg har taget det op på pind 6, for at gøre det ekstra blødt og luftigt.

Leave A Reply