Pure Love – Lala Berlin – Lækker Cardigan i Tweed look

Ind ad døren kom det smukkeste garn fra Lana Grossa og det tog ikke mange minutter før der var bestemt hvad jeg skulle lave i det og det kom der denne cardigan ud af.

Sommetider er det svært at bestemme sig for hvad man skal lave af alt det lækre garn, men ikke denne gang, det var som om at det var forudbestemt.

Den er let og luftig med smukke kontrast farvede lommer og raglan.

Den strikkes oppe fra og ned og kan derved let gøre både kortere eller længere hvis det ønskes.

Lommerne er helt enkle og bliver strikket samtidig med cardiganen og kræver minimal montering.

Den er en af mine favoritter i skabet netop fordi den er så let og luftig og næsten ingenting vejer og samtidig er den dejlig lun.

Detaljer om Pure Love af Stine Øster – S-XL – Lala Berlin Fluffy

TypeCardigan
StørrelseS, M, L, XL
MålBrystvidde : 94(102)112(122) cm
Længde til Ærmegab : 48(50)52(52)
Materiale(r)Lala Berlin Fluffy
Forbrug5 Knapper, der ikke medfølger
Strikkefasthed 10×10 cm15m x 21 pinde
Pinde7 mm.
SværhedsgradLet
SprogDansk

Lala Berlin Fluffy er et garn der er kommet til i et samarbejde mellem Lala Berlin og Lana Grossa. Et helt igennem fantastisk garn som er blødt og luftigt og har det lækreste tweed-look. Jeg har strikket lommerne i et mere fast garn fra Viking, nemlig Alpaca Storm, så det får lidt hold og så har det nogle fantastisk klare farver, som jeg synes ser helt fantastisk ud som kontrast. 

Fluffy findes i rigtig mange forskellige farver, nogle hvor tweed looket er meget tydeligt og andre hvor det er mere roligt. Uanset farven er de alle smukke og der er helt sikkert en Viking Alpaca Storm der kan bruges som kontrast til lommerne.

Strikkeekspert Stine Øster

Leave A Reply