Blandede Bolsjer – Et simpelt tørkæde i flotte farver

Blandede bolsjer er et ud af 3 tørklæder jeg har lavet, der er inspireret af mine glæde ved bolsjer.

Dette er et tørklæde  som ligger fladt på brystet så det kan være under jakken. Det er strikket aflangt og så er der taget masker op i den ene side, så det bliver en vinkel.

Det er strikket på pind nummer 6 i Merino Ex. Fine, da det er et fantastisk blødt, lækkert og varmt garn, der samtidig er nemt at strikke jævnt i.

Jeg har i dette tørklæde ladet mig inspirere af en blandet pose med bolsjer jeg så. Stærke brune bolsjer med ekstra stærke blå bolsjer i, lige mine favoritter. Så måske skulle det have heddet Stines favoritter istedet 😉

Køb opskriften her  

Detaljer om Blandede Bolsjer af Stine Øster – Merino Ex. Fine

Type Hue/Tørklæde
Mål Stribet del: længde 102 cm, 
bredde det bredeste sted er 23 cm.
Ensfarvet del : længde 81 cm
bredde det bredeste sted er 25 cm.
Materiale(r) Drops Merino Extra Fine
Forbrug 3 nøgler farve 06
1 nøgler af farve 08, 07, 28 og 15
Pinde Jumperpind 6mm
Sværhedsgrad Let

 

Merino Ex. fine er et lækkert merino garn fra Drops, som findes i et utal af smukke farver, det er spundet lidt specielt, men man strikke så fantastisk jævnt i det og det er en smule elastisk som jeg synes er lækkert når man laver tørklæder.

Lad dig inspirere og lav dit helt eget tørklæde, måske har du andre bolsje favoritter eller måske skal det være farver der passer til din garderobe, der er ingen grænser når vi leger med farver. Og det gode ved hjemmestrik er at vi kan gøre præcis som vi vil, når vi vil og tørklæder er fantastiske at eksperimentere med, for det er ikke helt så vigtigt om målene helt holder til sidst

Leave A Reply